SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.40 número especialEvolução da produção e comercialização de produtos tradicionais qualificados de ovinos e caprinos (2003-2012)A avaliação sensorial de produtos cárneos de porco Bísaro índice de autoresíndice de materiabúsqueda de artículos
Home Pagelista alfabética de revistas  

Servicios Personalizados

Revista

Articulo

Indicadores

Links relacionados

  • No hay articulos similaresSimilares en SciELO

Compartir


Revista de Ciências Agrárias

versión impresa ISSN 0871-018X

Resumen

TEIXEIRA, Alfredo. Meat and carcass quality: Trends and preferences. Rev. de Ciências Agrárias [online]. 2017, vol.40, n.spe, pp.431-440. ISSN 0871-018X.  https://doi.org/10.19084/RCA16209.

Data on the evolution of global meat production and the latest trends and preferences in terms of quality of carcasses produced and meat quality are presented. In this sense we present the latest trends to find objective and accurate methods for evaluating and carcass classification, as well as to access the key factors to the meat quality characteristics.

Palabras clave : carcass; meat; quality; evaluation.

        · resumen en Portugués     · texto en Portugués     · Portugués ( pdf )

 

Creative Commons License Todo el contenido de esta revista, excepto dónde está identificado, está bajo una Licencia Creative Commons