SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
 issue30NEW INSIGHTS INTO THE CARBOHYDRATE RATIO IN INDIVIDUALS WITH TYPE 2 DIABETES IN SPORTNUTRITIONAL INTERVENTION: THE ROLE OF EVALUATION author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

Related links

  • Have no similar articlesSimilars in SciELO

Share


Acta Portuguesa de Nutrição

On-line version ISSN 2183-5985

Abstract

FRIAS, Ana  and  BENTO, Alexandra. AMBIENTES DE TRABALHO SAUDÁVEIS - O PAPEL DO NUTRICIONISTA. Acta Port Nutr [online]. 2022, n.30, pp.68-71.  Epub Mar 06, 2023. ISSN 2183-5985.  https://doi.org/10.21011/apn.2022.3012.

A perspetiva atual dos locais de trabalho decorre de desenvolvimentos na área da segurança e saúde no trabalho. Os ambientes assumem-se como locais potencialmente promotores da saúde dos seus trabalhadores, onde o nutricionista através da sua intervenção poderá contribuir para a melhoria dos comportamentos alimentares dos trabalhadores e consequentemente do seu estado de saúde.

Keywords : Locais de trabalho; Nutricionista; Saúde; Saúde ocupacional.

        · abstract in English     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf )